Arhivs
07. Septembris 2014
Evian & Badoit kokteiļu konkursā uzvar Inguss Reizenbergs


4. septembrī starptautiskajā izstādē „Riga Food 2014” Ķīpsalā norisinājās bezalkoholisko kokteiļu konkurss ''Evian & Badoit grand Prix 2014'', kurā tika noskaidrots, kurš Latvijas bārmenis spēj pagatavot garšīgāko kokteili bez alkohola, par pamatu izvēloties vienu no diviem ūdeņiem Evian (bez gāzes) vai Badoit (gāzēts)! 
 
 
Evian & Badoit kokteiļu konkursā uzvar Inguss Reizenbergs (+foto)
 

Kā jau katru gadu, tad Evian & Badoit kokteiļu konkurss, kuru rīko Latvijas Bārmeņu Federācija ir neatņemama izstādes Riga Food 2014 sastāvdaļa un vienmēr spēj pulcināt labākos bārmeņus no visas Latvijas! Konkurss norisinājās jau trešo gadu un tajā piedalījās 12 bārmeņi no visas Latvijas! Konkursā piedalījās arī pirmā gada (2012) uzvarētājs Oļegs Hindogins un 2013.gada uzvarētājs Inguss Reizenbergs! Uzdevums nav no vieglākajiem, jo uzvarēt vēlējās ikviens, tiesa gan- kāds vairāk, kāds mazāk!

Konkursā bija jāpagatavo speciāli šim pasākumam savu pašizdomāto kokteiļa recepti saskaņā ar konkursa noteikumiem! Konkursantam kokteiļa receptē obligāti bija jāizmanto ne mazāk kā 10cl jeb 100 ml Evian vai 10cl Badoit ūdeņus .

Dalībnieki centās pārspēt degustācijas žūriju ar intresantiem ingredientu savienojumiem. Šoreiz kokteiļu garšas vērtēja Normunds Laiko, Arnis Bikšus un Andris Noreiķis!
Tehniskajā žūrijā bija Agris Jākobsons un Uldis Pētersons!

Kokteiļus vērtēja arī bērnu žūrija un par labāko kokteili bērnu žūrijas vērtējumā kļuva Ingusa Reizenberga gatavotais kokteilis "Treasure of Alps"!

Konkursā ''Evian & Badoit grand Prix 2014'' otro gadu pēc kārtas uzvarēja bārmenis Inguss Reizenbergs (Gemoss, Monin), 2.vietā Pāvels Ļehkoduhs (Cheers bārs) un 3.vietā Pēteris Mičuls (Jelgavas krekli)!

Rezultāti:

Rezultāti LEJUPLĀDĒT

Aktivitātes
Atbalstitaji un sponsori